Hoe werkt het?

Puzzelspeurtocht

Wanneer jullie voor een download hebben gekozen, kunnen jullie direct aan de slag. Bij de geprinte versie of Little Onion Box moeten jullie nog even wachten totdat die op de mat valt (lees hier meer over verzenden en ontvangen). Jullie ontvangen alle informatie die jullie nodig hebben om van start te gaan met de puzzels en de antwoordpagina's op internet. 

Jullie beginnen op de startlocatie met de eerste puzzel, maar welke puzzel volgt is de grote vraag! De puzzels in de Little Onion staan namelijk niet op volgorde. Door het antwoord in te vullen op de antwoordpagina komen jullie te weten of het antwoord goed of fout is.

Puzzelspeurtocht hints en routes

Wanneer jullie het juiste antwoord invullen, wordt zichtbaar welke volgende puzzel jullie moeten oplossen. Wanneer jullie naar een volgende locatie mogen, zal dit duidelijk aangegeven worden. Aan de hand van ons hintsysteem zullen jullie áltijd verder kunnen met de puzzels en route.

Jullie bepalen zelf de route naar de volgende locatie. Het reizen naar een andere locatie bevat geen puzzels en zal niet langer dan 10 minuten zijn. ​De peuzelspeurtochten zijn zo gemaakt dat het voor iedere leeftijdsgroep leuk is, maar dat er ook leuke uitdagingen zijn. Onze puzzelspeurtochten hebben al vele gezelschappen een leuke tijd bezorgt, waardoor we zien dat ze vaak nog andere routes spelen.

Voor onze routes heb je niet heel veel spullen nodig. Doordat de puzzelspeurtocht wordt geleverd door middel van een download of een geprinte puzzelspeurtocht is het goed om te weten dat de puzzelspeurtochten in kleur geprint moeten worden. Op onze pagina benodigdheden puzzelspeurtocht kan je meer informatie vinden over wat je allemaal nodig hebt tijdens een route.

Op deze pagina kan je al onze Little Onions (onze tochten) vinden, waarbij je kan kijken welk gedeelte van Brabant je op een leuke manier wilt ontdekken.  

Puzzelspeurtocht hints en routes