Hoe werkt het?

Wanneer jullie voor een download hebben gekozen, kunnen jullie direct aan de slag. Bij de geprinte versie of Little Onion Box moeten jullie nog even wachten totdat die op de mat valt (lees hier meer over verzenden en ontvangen). Jullie ontvangen alle informatie die jullie nodig hebben om van start te gaan met de puzzels en de antwoordpagina's op internet. 

Jullie beginnen op de startlocatie met de eerste puzzel, maar welke puzzel volgt is de grote vraag! De puzzels in de Little Onion staan namelijk niet op volgorde. Door het antwoord in te vullen op de antwoordpagina komen jullie te weten of het antwoord goed of fout is.

Wanneer jullie het juiste antwoord invullen, wordt zichtbaar welke volgende puzzel jullie moeten oplossen. Wanneer jullie naar een volgende locatie mogen, zal dit duidelijk aangegeven worden. Aan de hand van ons hintsysteem zullen jullie áltijd verder kunnen met de puzzels en route. 

Jullie bepalen zelf de route naar de volgende locatie. Het reizen naar een andere locatie bevat geen puzzels en zal niet langer dan 10 minuten zijn. ​