Veelgestelde vragen

Zijn de Little Onions geschikt voor kinderen?

De Little Onions zijn puzzeltochten met uitdagende en minder uitdagende puzzels. De doelgroep van de Little Onions zijn volwassenen. Er zijn voldoende elementen aanwezig in een Little Onion waarbij kinderen kunnen ondersteunen.

Binnenkort komen er ook puzzeltochten voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar!

Zijn de Little Onions geschikt voor mensen die slecht ter been zijn?

De Little Onions zijn zo bedacht dat er weinig gelopen hoeft te worden. Er zijn per Little Onion wel een of twee locaties waarbij, als je met de auto bent, er af en toe een stukje gewandeld moet worden naar de locatie of om de puzzel volledig op te lossen.

Wanneer moeten we de Little Onion spelen?

Jullie kunnen zelf kiezen wanneer je de Little Onion speelt en ook wanneer je de Little Onion afrond. Je kunt op elk moment stoppen en starten. Het advies is om de Little Onion overdag met droog weer te spelen.

Met hoeveel personen kunnen we één Little Onion spelen?

Om iedereen iets te laten doen tijdens de Little Onion, raden wij aan om een Little Onion met maximaal vier personen te spelen.

Wat hebben we nodig om een Little Onion te spelen?

Om een Little Onion te spelen is een smartphone met internet (voor de hints en navigatie) nodig. Navigatie van de auto is ook goed.
Afhankelijk van de versie die je hebt gekocht, heb je een kleurenprinter nodig en een pen.

Is een Little Onion geschikt als bedrijfsuitje?

Neem in dit geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kunnen we achter de locaties van de Little Onion komen, voordat we het kopen?

Jullie ontdekken elke keer de volgende locatie door middel van puzzels. Dit betekent dat jullie naast de startlocatie, geen enkele locatie weten. Neem contact met ons op wanneer dit zodanig van belang is.

Is een Little Onion Corona-proof?

Little Onion is perfect uit te voeren met alle Corona-maatregelen. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is het gezelschap dat in één auto stapt.

Komen we weer terug bij de startlocatie?

Nee, jullie komen niet terug op de startlocatie, tenzij anders aangegeven bij de Little Onion. Houd hier rekening mee wanneer jullie kiezen om de Little Onion met de fiets of scooter te doen.

Hebben we tijd om tussentijds te stoppen?

Jazeker! Dat is zelfs de bedoeling! We hebben ervoor gezorgd dat de Little Onion niet een heel dagdeel in beslag neemt, maar een deel, zodat jullie tijd over hebben om er een leuke invulling aan te geven door op een terrasje te ploffen, ergens lekker te eten of een extra wandelingetje te maken.

Wat als we vastlopen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jullie er niet uitkomen. Elke Little Onion heeft een hintpagina die je kan raadplegen om weer een stapje verder te komen. De hintpagina staat vermeld in de inleiding van de Little Onion.

Kom je niet uit de code die je naar de volgende locatie moet leiden? In het “ergste” geval kan je altijd de pagina omslaan om te kijken waar jullie naartoe moeten en pakken jullie vanuit daar de tocht weer op.

Laten kunnen jullie de eindcode opsturen en zullen we jullie voorzien van de antwoorden. Toch nog ergens vragen over of opmerkingen, dan kunnen jullie ons altijd bereiken via het contactformulier of hello@litlleonion.nl.