Onze auto puzzeltocht is vernieuwd

Onze vernieuwde auto puzzeltocht is een leuk uitje langs historische plekken, zoals Cuijk centrum en Kasteel Heeswijk. Laat je meeslepen in een spannend verhaal en los leuke en uitdagende puzzels op.
Door deze vier creatieve aanpassingen is onze auto puzzeltocht nu nog leuker om te spelen:

  1. Vernieuwde puzzels
  2. Antwoorden met je smartphone
  3. Nieuw hintsysteem
  4. Ook op pad met de fiets of brommer
Kasteel Heeswijk onderdeel van auto puzzeltocht Red de Monumenten

Vernieuwde puzzels

Een vernieuwde auto puzzeltocht vol verbazing, dat is Little Onion! Of je puzzelt in Cuijk centrum of gaat wandelen bij Kasteel Heeswijk, je kijkt op een andere manier naar kastelen en monumenten dan voorheen. Onze vernieuwde puzzels laten je bij elk detail stilstaan.

Antwoorden met je smartphone

Antwoord geef je vanaf nu met je smartphone. Onderweg scan je de QR-code bij de puzzel. Je vult het antwoord in en controleert het meteen.  Bij een juist antwoord mag je door naar de volgende puzzel. Is het antwoord niet goed? Probeer het gerust opnieuw! Kom je er niet uit? Wij hebben vernieuwde hints!

Vernieuwde hints: succesbeleving voor iedereen

Wij staan voor succesbeleving! Niets is leuker dan het juiste antwoord vinden. Daar zijn wij het waarschijnlijk over eens. Wij hebben het hintsysteem voor onze auto puzzeltocht aangepast. Met je smartphone scan je eenvoudig de QR-code die bij de puzzel staat. Iedereen kan dit! Kies voor één of meerdere hints en vind het juiste antwoord. Je kunt altijd verder.

Auto puzzeltocht met de fiets of brommer

Je kunt ook op pad met de fiets of brommer. De locaties liggen op een route van 20 tot 30 kilometer en zijn uitermate geschikt voor fietsers en enthousiaste puzzelaars met een brommer. Fiets een prachtige route door Cuijk centrum of langs Kasteel Heeswijk.

Beleef onze auto puzzeltocht zelf

Beleef onze auto puzzeltocht zelf en koop ‘m nu! Wij blijven onze auto puzzeltochten op papier aanbieden. Je kunt kiezen voor een download of een door ons geprinte versie. Zorg zelf voor de benodigdheden en ga op puzzelavontuur!

Twijfel je nog? Deze informatie gaat je helpen!