Wie zijn wij?

Welkom bij Little Onion!

We zijn blij dat je ons hebt gevonden en meer wilt weten over de mensen achter deze puzzeltochten.

Wij zijn Marloes en Michel en samen zijn wij Little Onion gestart vanuit een gezamenlijke liefhebberij, namelijk de buitenlucht in, iets zien van Nederland en dat allemaal onder het genot van goede puzzels! In 2020 startte dit fantastische avontuur en werd Little Onion een feit.

We horen je denken, Little Onion.. Waarom de naam Little Onion? Little Onion vertaalt naar ‘kleine ui’, wat wij in Nederland kennen als een ‘uitje’. En een uitje, dat is wat we te bieden hebben! Voor ons is Little Onion een echt begrip geworden wanneer we spreken over een uitje. We hopen natuurlijk dat heel Nederland straks spreekt over een Little Onion!

Little Onion is voor ons een plek waar we onze creativiteit, ervaring en passie in kwijt kunnen. Wij willen er zijn voor de medepuzzelliefhebbers, die behoefte hebben aan uitdaging in een puzzeltocht.

Met een Little Onion kies je voor kwaliteit. Wij bezoeken elke locatie meerdere malen tot we de beste puzzels hebben. Deze puzzels zijn uniek, gelaagd en enkel op te lossen op locatie. We vinden het erg belangrijk dat je daadwerkelijk kan genieten van de buitenlucht en de mooie locaties die je bezoekt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de meeste tijd in het puzzelen zit en het reizen tussen locaties zo kort mogelijk is.

Voor de Little Onions hebben we gekozen voor meerdere varianten: download, thuisgestuurd of een special box. We zijn ons ervan bewust dat het heel makkelijk is voor spelers om één Little Onion te kopen en hier vervolgens de vriendengroep en familie van te voorzien. We hebben nagedacht over manieren om dit te voorkomen, maar uiteindelijk besloten om de spelers, ons materiaal en de prijzen te vertrouwen. We vinden het heel belangrijk dat er voor jullie de mogelijkheid is om direct een Little Onion te spelen als jullie dat zouden willen.

We hopen in de toekomst enorm veel Little Onions te mogen maken voor jullie!

Na het spelen van enkele escape rooms in 2017 kreeg ik het escapevirus te pakken. Niet alleen voor escape rooms, maar voor alles wat te maken heeft met puzzelen! Met ruim 230 gespeelde escape rooms, een kast met meer dan 100 escape spellen durf ik mezelf wel een escape gekkie te noemen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik altijd heb gedroomd van een eigen escape room. Ik heb de stap nooit durven zetten en vind het nu te laat om in deze wereld in te stappen. Met Little Onion kan ik mijn creativiteit, ervaring en ideeën kwijt en mensen laten genieten van een leuk dag(deel)vullend uitje vol uitdagende puzzels. Ik hoop dat Little Onion de mensen blij gaat maken en wij verder kunnen gaan met het ontwikkelen van Little Onions.

Marloes

Eigenaar Little Onion
Ik zeg vaak ‘dat ik de wereld wil zien’. Als iemand vraagt waar mijn volgende reis heen gaat, dan fantaseer ik over landen ver van ons vandaan. Vulkanen, cultuur, middeleeuwse gebouwen, witte stranden, noem maar op. Tijdens mijn trips door Nederland kwam ik op bijzondere en mooie locaties, waar ik nog niet eerder was geweest. Ik kwam erachter dat Nederland vaak even mooi is! Deze ervaring wil ik graag met jullie delen. Met een Little Onion brengen wij jullie naar bijzondere en mooie locaties en worden jullie uitgedaagd door een leuke puzzel- en speurtocht! Hoe tof is dat?!

Michel

Eigenaar Little Onion